Over Frank

Ik ben getrouwd en heb twee zoons. Naast mijn baan als haptotherapeut werk ik onder andere als docent aan het Chi Neng Instituut en burn-outcoach.

Door diverse opleidingen (waaronder het Instituut voor Toegepaste Haptonomie), maar vooral door levenservaring waaronder ziekte in mijn gezin en bij mijzelf, ontdekte ik wat voor mij belangrijk was en wat niet.

Ik heb geleerd en ervaren dat het lichaam een opmerkelijk en bijzonder vermogen heeft om te helen. Het lichaam is altijd hier, terwijl de geest vaak in de toekomst, verleden op andere mensen of schermpjes gericht is. We zijn verleerd om thuis te zijn bij onszelf. Onrust, stress, gebrek aan energie, slapeloosheid, depressie of gebrek aan zelfvertrouwen zijn vaak het gevolg.

Mensen zijn vaak op zoek naar zekerheid (controle) en vervulling. De vervulling zoeken we vaak buiten ons. Meer geld, kennis, aanzien, prestige, social media. Niks vervult blijvend en de geest blijft op zoek gaan of ervaart alles als leeg en zinloos. Soms is er een vlucht in drank, pillen, sociale media, piekeren en andere verslavingen.

De gezondheidszorg is verder dan ooit maar het aantal mensen dat chronisch ziek is en op steeds jongere leeftijd stress krijgt, blijft maar toenemen.

Met behulp van haptotherapie en Chi Neng Qigong help ik mensen het contact met zichzelf te herstellen. Mensen ervaren zoveel meer levens- en veerkracht en vooral ook levenslust als ze voelen dat ze zoveel meer zijn dan alleen maar ‘hoofd’ De mentale onrust wordt minder en we kunnen weer ervaren hoe bijzonder echt contact is en hoe bijzonder dit moment is. Dat we ons zo compleet voelen dat we niet voortdurend iets hoeven te zoeken wat buiten ons ligt. Tevredenheid is hier.

Mocht dit je aanspreken neem dan gerust contact op.

Dat kan door te mailen naar:
franklageweg@gmail.com

Vanwege een burn-out heeft Frank mij met coaching en haptotherapie begeleid. Ik heb geleerd in het Nu te leven, want daar ligt mijn Kracht! Frank is erg integer en weet altijd precies de goede vragen te stellen. De haptotherapie zoals Frank die geeft, gaat uit van de kracht die in jezelf al aanwezig is. Deze wordt samen met jou gezocht, zodat je die kunt inzetten bij het aanpakken van je problemen oftewel je energielekken. De lessen Chi Neng Qigong sluiten hier naadloos op aan.

Marlinde